Centrale Verwarming - Service & Onderhoud

De centrale verwarmingsinstallatie in jouw huis is erg belangrijk. Wij werken daarom enkel met producten van partners die hun kwaliteit jaar na jaar bevestigen. Zo kunnen we samen met jou op zoek naar de ideale balans tussen comfort en zuinig verbruik.

Moet jouw oude of bestaande CV-installatie vervangen worden? Wij bezorgen snel een aangepaste offerte, zowel voor gas- als mazoutinstallaties.

Ook in jouw nieuwbouwproject op kleine of grote schaal verzorgen wij de CV-installatie van A tot Z, startend het plaatsen van de eerste leidingen tot het opleveren van de juiste attesten gevraagd door de overheid.

Ons speciaal opgeleid en gecertificeerd personeel is bovendien vertrouwd met de nieuwste technieken voor installaties met zonneboilers, warmtepompen, condensatietechniek, ... Deze technieken helpen jou zowel op korte als op lange termijn besparen en zijn bovendien beter voor het milieu door de beperkte CO2 uitstoot.

Minstens even belangrijk is de service na de installatie, ons team staat dan ook steeds paraat voor het onderhoud en de herstelling van uw CV-installatie en dit voor alle merken. Afhankelijk van de aard en de ouderdom van uw toestel of installatie, zijn er verplichtingen of aanbevelingen. Om te weten te komen wat u moet doen, is de online verwarmingswegwijzer handig: nadat u enkele vragen hebt beantwoord, krijgt u een lijstje van verplichtingen of aanbevelingen.

Goed om weten:

Als geselecteerde verdeler van het kwaliteitsmerk Itho Daalderop kunnen wij een garantie bieden van 5 jaar op de condensatieketel. Wij hebben ook alle wisselstukken op stock waardoor alle herstellingen binnen de 24 uur kunnen doorgaan.